Újra eljön a nagy reklámok estéje

Idén is megrendezik az amerikai foci döntőjét, tehát a Super Bowlt amely nem csak sport esemény, de a legnagyobb média történés minden évben. 

A tavalyi nézettség 111,9 millió volt, csak az USA-ban!  2017-ben Lady Gaga produkciója látható a félidőben és természetesen idén is ez az időszak lesz a legnagyobb márkák terepe.

A félidőben leadott félperces reklámokért 5 millió dollárt fizetnek a cégek, ezek a kisfilmek szinte önálló műsorszámnak számítanak. Természetesen idén is nagy dobásokat láthatunk, szemezgessünk belőlük!

A mi saját kedvencünk a Mercedes-Benz humoros rövidfilmje. Peter Fonda egy motoros banda kocsmája mellett tankol, ahova a Hell’s Angelsre hajazó, Easy Rider-en felnőtt figurák legnagyobb meglepetésére, egy Mercedes-AMG GT Roadsterrel érkezett.

Az IT cégek is évek óta készülnek a Super Bowlra. A Wix.com felhőalapú weboldalkészítő sem spórolt a Super Bowlos reklámján, a spotban nem kisebb nevek szerepelnek, mint Jason Statham és Gal Gadot.

Az Intel a 360o-os technológiáját reklámozza, stílszerűen a legenda Tom Brady szerepel a kisfilmben, aki nem csak a félidőben, de a mérkőzésen is főszereplő lesz, hiszen a New England Patriots irányítója.

Az alábbi linken az összes hirdetőt és anyagait meg tudjátok tekinteni:

http://www.superbowlcommercials.co/2017-advertisers/

Balogh Bence